Algemene voorwaarden

Bij Tegeltjebedrukken.nl streven we naar topklasse service en leveren we je bestelling in perfecte staat en op tijd, zoals beloofd.

Juiste adressering

Indien je niet het juiste adres opgeeft kunnen wij niet garanderen dat de levering op tijd plaats vindt. De kosten voor het verzenden naar een onjuist adres en mogelijk herzenden en opnieuw maken van de bestelling zijn dan voor jouw rekening.

Oplossing wanneer er iets fout gaat

Heb je jouw bestelling op tijd gedaan, correct aangeleverd, netjes betaald en het juiste adres aan ons doorgegeven en gaat er toch iets fout? Per situatie kijken we dan naar een gepaste oplossing. In de meeste gevallen wordt de bestelling dan opnieuw gemaakt.

Kwaliteitsgarantie

Voordat een product de deur uit gaat, wordt het bij Tegeltjesfabriek.nl altijd eerst deskundig gecontroleerd op eventuele beschadigingen of fabricagefouten. Mocht je om één of andere reden toch nog een beschadiging of fabricagefout vinden, zal het product vervangen worden.

Retourrecht

Al onze producten worden gemaakt aan de hand van de door jou opgegeven specificaties. Hierdoor zijn onze producten maatwerk en vervalt het wettelijke herroepingsrecht. Je kunt bestellingen dus niet terugsturen.

Annuleren

Om ervoor te zorgen dat de tegeltjes zo snel mogelijk geleverd kunnen worden, wordt de productie direct na bestelling in gang gezet. Daarom is het na het plaatsen van een bestelling niet meer mogelijk om de bestelling te annuleren.

Winkelwagen